Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس، نشست رسانه‌ای فیلم سینمایی «بی مادر» با حضور عوامل فیلم در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

سیدمرتضی فاطمی کارگردان «بی مادر» گفت: کتابی می‌خواندم و بچه‌ای را تصور کردم که بچه‌ای بین دو مادر قرار میگرید، یکی مادر خونی و دیگری مادری که او را همه‌جور بزرگ کرده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نام فیلم هم بر اساس سکانس آخر انتخاب شده است.

فاطمی که فیلمنامه را نوشته است، اظهار داشت: من قصد نداشتم روی موضوع رحم اجاره‌ای  تمرکز کنم و سعی داشتم از انسان‌ها یک پرسشگری کنیم که اگر جای شخصیت‌ها باشند، چه واکنشی خواهند داشت. 

فاطمی گفت: سینما و فلسفه یک نقطه مشترک دارند و آن «خودپرسشگری» است. سوالی ایجاد می‌شود که پاسخ دشواری دارد. البته تلاش نکردم فیلم فلسفی یا روانشناسی بسازم. 

وی درباره اینکه آیا شخصیت امیرعلی به دکتر نریمان در «بدون تاریخ بدون امضا» شبهات دارد، گفت: خیر. جهان شخصی امیر آقایی به دکتر امیرعلی موذن قصه ما شبیه است و به همین دلیل انتخاب شد.

فاطمی درباره انتخاب بازیگر کودک فیلم گفت: امیررضا جوکار یک کودک ۵ ساله بود و ما آنقدر در فیلم همدل بودیم، موجب شد که امیررضا در این سن بدرخشد.

کارگردان «بی مادر» درباره آهنگسازی فیلم گفت: بامداد افشار قبل‌تر با آقای مصباح (تهیه‌کننده فیلم) کار کرده بود و موسیقی «بی مادر» را از یک لالایی هراتی الهام گرفتیم.

محمدرضا مصباح یکی از تهیه‌کنندگان فیلم گفت: اصلاحات مختصری در فیلم انجام شد. برای اکران هم ممکن است فیلم به یک تدوین تمیزتر برسد. البته فیلم از نظر من اشکالات چندانی ندارد.

وی در پاسخ به اینکه آیا فیلم «بی مادر» در راستای سیاست فرزندآوری است، گفت: ما فیلمساز مستقل هستیم و کاری به سیاست‌های دولت نداریم. 

علی اوجی دیگر تهیه‌کننده فیلم گفت: مدیرتولید نقش مهمی در فیلم دارد و کاش در نشست خبری هم جایی برای مدیران تولید درنظر گرفته شود.

وی افزود: تشکر ویژه‌ای از خانم حجار دارم، چون در شرایطی به فیلم پیوستند که وقت اندکی داشتیم و بزرگوارانه با ما همکاری کردند.

 روح مادرانه در تمام زنان دمیده شده است

پردیس پورعابدینی هم پیرامون نقش خود در فیلم گفت: شخصیت مهروز «بی مادر» از خودم خیلی دور بود اما اگر دردهای جامعه را ببینیم، راحت می‌توان با مادرانی که در جامعه با چنگ و دندان فرزندانشان را بزرگ می‌کنند. من هم سعی کردم همدردی کنم.

وی سکانس پایانی فیلم را دشوار توصیف کرد و گفت با اینکه تابحال مادر نشده‌ام اما فکر می‌کنم روح مادرانه در تمام زنان دمیده شده است و آن را درک می‌کنیم. هنگامی که سکانس را می‌خواستیم فیلمبرداری کنیم، آقای فاطمی یک موسیقی لالایی پخش شد و من با آن گریه کردم.

پژمان جمشیدی هم در پاسخ به انتقادی مبنی بر تکراری بودن نقشش گفت: من سینما را حرفه‌ای نگاه نمی‌کنم و نقشی را که دوست دارم، بازی می‌کنم. کاری ندارم که قبلا شبیه آن را در سینمای ایران داشته‌ایم یا نه. مثل خیلی از کارهایی که دوست داشتم و انجام دادم.

پژمان جمشیدی هم در پاسخ به انتقادی مبنی بر تکراری بودن نقشش گفت: من سینما را حرفه‌ای نگاه نمی‌کنم و نقشی را که دوست دارم، بازی می‌کنم. کاری ندارم که قبلا شبیه آن را در سینمای ایران داشته‌ایم یا نه. مثل خیلی از کارهایی که دوست داشتم و انجام دادم.

جمشیدی گفت: هنوز زود است به دریافت سیمرغ فکر کرد، چون باید بازی بقیه دوستان را هم دید. اما قسم میخورم هر کسی سیمرغ بگیرد، خوشحال می‌شوم. 

فیلمبردار درباره نگاه اکثر بازیگران به افق گفت: نامش افق نیست، «لوکروم» است که بسته به موقعیت، نوع باز یا بسته آن استفاده می‌شود.

کد خبر 654906 برچسب‌ها جشنواره فيلم فجر بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جشنواره فيلم فجر بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران فیلم گفت بی مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۲۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»

معاون میراث فرهنگی استان تهران به دنبال تخریب ساختمان همجوار تماشاخانه سنگلج که تهدیدی برای این بنای تاریخی ثبت‌شده در فهرست میراث ملی اعلام شده است، گفت: شهرداری از میراث فرهنگی قبل از عید استعلام گرفته بود و براساس پاسخی که به آن داده شده است، سازه جدید طبق ضوابط حریم مصوب بافت سنگلج می‌تواند تا ۱۲ متر ارتفاع داشته باشد.

به گزارش ایسنا، اوایل اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ پریسا مقتدی ـ مدیر تماشاخانه سنگلج ـ از تخریب ساختمان همجوار این بنای تاریخی، که در سال ۱۳۸۸ به شماره ۲۷۴۶۹ در فهرست میراث ملی ایران ثبت شده است، خبر داد و با توجه به لرزش‌هایی که هنگام تخریب به این تماشاخانه وارد شده و از آنجا که این بنا روی قنات قرار گرفته و پیش‌تر هم فرونشست داشته است، ادامه تخریب ساختمان کناری و به دنبال آن گودبرداری و ساخت سازه‌ای جدید را تهدیدی جدی برای تماشاخانه سنگلج اعلام کرد. از سویی، تخریب این ساختمان ظاهرا غافلگیرکننده بوده، چون آنطور که مدیر کل هنرهای نمایشی گفته آنها تا پیش از عید پیگیر بودند تا آن ساختمان به این تماشاخانه واگذار شود.

کاظم نظری ـ مدیر کل هنرهای نمایشی ـ نیز گفته بود: «شهرداری تهران بدون هیچ‌گونه هماهنگی با وزارت میراث فرهنگی و گردشگری دست به این اقدام غیراصولی و غیرقانونی زده است و برای چال‌برداری در این مکان باید از وزارت ارشاد و میراث فرهنگی مجوز بگیرد»، اما محسن سعادتی ـ معاون میراث فرهنگی استان تهران ـ به ایسنا گفت که «شهرداری پیش از تعطیلات نوروز از اداره کل میراث فرهنگی استان تهران استعلام گرفته بود و پاسخ به آن استعلام این است که طبق ضوابط حریم مصوب بافت سنگلج می‌توانند ساختمان را بسازند.»

معاون میراث فرهنگی استان تهران که به تازگی از تماشاخانه سنگلج و ساختمانی که در جوار آن تخریب شده، بازدید کرده است، اظهار کرد: ساختمان را شهرداری تخریب کرده و زمانی که از آن بازدید کردم درحال تخلیه نخاله‌ها بودند.

او در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود آنکه تماشاخانه سنگلج در فهرست آثار ملی ثبت شده و عرصه و حریم مشخص دارد، ساختمان همجوار آن تخریب شده و متعاقبا اجازۀ ساخت سازۀ جدید در عرصه و حریم آن ‌داده شده است؟ گفت: مِلکی که تخریب شده است و برای آن استعلام گرفته شده بود، بنای تاریخی و میراث فرهنگی نبوده است. از طرفی، طبق ضوابط حریم، اگر یک بنای تاریخیِ ثبت‌شده داخل حریم مصوب دیگری قرار داشته باشد، مقررات و ضوابط آن حریم مصوب، ملاک خواهد بود. ساختمانی که تخریب‌شده در بافت تاریخی سنگلج بوده، پس ضوابط حریم این بافت شامل حال آن می‌شود. شهرداری استعلام گرفته و این موارد به آنها ابلاغ و تاکید شده است که ملاک باید ضوابط عمومی حریم مصوب باشد.

در این عکس، ساختمان همجوار تماشاخانه سنگلج و ارتفاع آن پیش از تخریب دیده می‌شود.

معاون میراث فرهنگی استان تهران درباره اینکه براساس ضوابطی که میراث فرهنگی ابلاغ کرده است، ساختمان همجوار تماشاخانه سنگلج تا چند متر اجازه ساخت دارد؟ گفت: ساخت و ساز باید مطابق با قوانین و ضوابط حاکم بر حریم بافت سنگلج باشد، که سازه‌ها در حریم این بافت می‌توانند ۱۲ متر ارتفاع داشته باشند.

سعادتی در پاسخ به برخی اظهارت درباره ساخت ساختمانی ۲۰ طبقه در جوار تماشاخانه ثبت ملی سنگلج، اظهار کرد: از این موضوع اطلاعی ندارم. آنها باید مطابق با قوانین و ضوابط حاکم در بافت سنگلج این ساختمان را بسازند، که طبق این ضابطه می‌تواند تا ۱۲ متر باشد. در این مورد، ضابطه عمومی حریم مصوب ملاک عمل ما است.

معاون میراث فرهنگی استان تهران در پاسخ به نگرانی‌های تماشاخانه سنگلج درباره آسیب و خسارات احتمالی وارده به این بنای قدیمی، با توجه به لرزه‌هایی که هنگام تخریب ساختمان همجوار به آن وارد شده و خطراتی که از بابت تشدید فرونشست پیش‌بینی شده است، تاکید کرد: هنگام ساخت سازۀ همجوار نباید خسارتی به ملک ثبت ملی‌شده تماشاخانه سنگلج وارد شود و معیارهای مهندسی و حفاری در حریم مصوب باید مدنظر قرار گیرد.

سعادتی در پاسخ به نگرانی‌هایی نسبت به عمق گودبرداری ساختمان جدید واحتمال  ساخت طبقات بیشتر در زیر زمین که تماشاخانه سنگلج را در تهدید بیشتر قرار خواهد داد، گفت: درباره ساخت طبقات در عمق زمین اطلاعی ندارم. به هر حال میراث فرهنگی بازدیدهای مستمر خود را خواهد داشت تا مشکلی پیش نیاید. برای ما هم بناهای تاریخی که ثبت ملی شده‌اند خط قرمز هستند. میراث فرهنگی در کنار تماشاخانه سنگلج است و تا جایی که بتواند از آنها دفاع می‌کند.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولین پست اینستاگرامی و معنادار نکونام بعد از رفتن خطیر
  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات
  • (ویدئو) روایت پردیس پورعابدینی از سکانس خجالت‌آور ملاقات شرعی در گناه فرشته
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • رازهای نگفته فرشته از زبان پردیس پورعابدینی
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • عکاسی فیلم هیچ‌گاه نمی‌میرد/ سینما و تئاتر هنر فردی نیست
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۹ نهم کامل